Stall i Stockholm

Tycker du om att rida och helst tillbringar dagarna i stallet med dina fyrfota vänner? Då är du inte ensam, ridsporten i Sverige är stor och enormt populär. För dig som bor i Stockholm, kanske det verkar lite knepigt att hitta ett stall, men de finns! Ett alternativ är Stall Lövholmen i Tumba. Verksamheten driver ridskola samt erbjuder stallplats för dig som har egen häst. Omgivningarna har många härliga ridleder, bland annat är en del av Sörmlandsleden sedan en tid tillbaka även ridväg. Om du letar efter ett inackorderingsstall är även Hogsta Ridanläggningar ett mycket bra val. Här har exempelvis Louise Nathhorst sina hästar. Det har bidragit till att intresset för dressyr har ökat i stallet, och de satsar därför lite extra på denna gren inom ridsporten. Att tävla och mäta sina förmågor på hästryggen kan både vara utvecklande och pirrigt. Flera stall anordnar mindre tävlingar där medlemmarna får visa sina kunskaper på hästryggen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *